Viljandimaa suusamees astub homse sõidu järel tuurilt maha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on Šveitsis Val Müstairis Tour de Skil kavas vabatehnikas sprindivõistlus ja homme 10 kilomeetri klassikadistants. Seejärel siirdub Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp Tšehhi, kus plaanib osaleda Worldloppeti sarja kuuluval maratonil.
Täna on Šveitsis Val Müstairis Tour de Skil kavas vabatehnikas sprindivõistlus ja homme 10 kilomeetri klassikadistants. Seejärel siirdub Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp Tšehhi, kus plaanib osaleda Worldloppeti sarja kuuluval maratonil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pühapäeval Šveitsis Tour de Ski jälitussõiduna peetud 15 kilomeetri klassikadistantsil korraliku võistluse teinud ja rajal 37 kohta kõrgemale rühkinud Algo Kärp siirdub pärast homset mõõduvõttu Tšehhi, ehkki tuuril on kavas veel kolm võistluspäeva.

Viljandi suusaklubi liige selgitas, et otsus Tour de Ski pooleli jätta oli tehtud juba enne selle algust, sest ta soovib end proovile panna ja pikaks distantsiks valmisolekut kontrollida Tšehhis peetaval maratonil.

Tänavust Tour de Skid tagasihoidlikult alustanud Kärp pääses pühapäeval klassikatehnikas jälitussõidule 84. positsioonilt. Avapäeva 4,4-kilomeetrine vabatehnikasõit ei tulnud tema sõnul just hästi välja. «Olin vilets, ei muud. Klassikarajal jälitussõidus olin tublisti parem. Tundsin end pühapäeval rajal üle mõne aja taas hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles