Deemonid aeti platsilt võimsa kõmakaga laiali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijaama ja Centrumi kaubanduskeskuse vahele oli särisevat ja sädelevat tuledemängu nautima tulnud tuhandeid viljandlasi.
Bussijaama ja Centrumi kaubanduskeskuse vahele oli särisevat ja sädelevat tuledemängu nautima tulnud tuhandeid viljandlasi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kell näitas vaevalt 11 õhtul, kui suurem kõmmutamine Männimäe kortermajade akende taga omas taktis algas. Eks see uue aasta tulek ole nii pinev, et kärsitumad meist ei malda õiget aega ära oodata.

Mõni arutu mehepoeg ei hoolinud miskit ohutusest ega kainest mõistusest. Üks täiskasvanud püksikandja tormas sõiduteele, et süüdata seal juba kolmas ilutulestikupakk järjest. Ta kohkus eemale, kui lähedal seisma jäänud autost kargas välja kaameraga mees, et seda kõike fotole püüda. Juba mõne hetke pärast vuhises kesklinna poolt tulnud linnaliinibuss aga üle hõõguva ilutulestikupaki.

Pärast seda kakerdasid purjus noored sealsamas kahe ülekäiguraja vahel üle sõidutee, lasid oma ilutulestikuvarda silmailuks ära ja suundusid mõnda paneelmaja korterisse edasi pummeldama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles