Kultuuriakadeemia aitab muusikafestivalile publikut juurde meelitada

Margus Haav
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Aus leiab, et heliloojatele Kappidele pühendatud väärika ajalooga muusikafestival vajab suurema publiku tähelepanu.
Piret Aus leiab, et heliloojatele Kappidele pühendatud väärika ajalooga muusikafestival vajab suurema publiku tähelepanu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suure-Jaani vald ja Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia noored Piret Ausi juhtimisel ühendasid jõud, et Suure-Jaani muusikafestivali turundamist arendada. Festivali on tehtud 17 aastat ja seda korraldavad Eesti Kontsert ja Suure-Jaani vallavalitsus, kunstiline juht on Andres Uibo.

Akadeemia poolt kuuluvad meeskonda kultuurikorralduse eriala kolmanda kursuse üliõpilased Liisa Nurmela ja Mai Kroonmäe ning teise kursuse tudeng Alar Alp.

«See, et üliõpilased saavad erialaainetes õpitavaid teoreetilisi teadmisi kohe praktikas rakendada, on väga tervitatav,» rääkis Aus. «Õppejõud julgustavad üliõpilasi osalema eri sündmuste korraldusmeeskondades. Toetan kultuurikorralduse erialal igati seda, et õppetöös ülesandeid lahendades võetakse ette reaalsed juhtumid, olukorrad ja sündmused.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles