Mängijate turu kuum hitt maandub jahedas Norras

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat tagasi Viljandi Tuleviku klubist Tallinna jalgpalli mängima läinud Karol Mets sõlmis detsembris Norra liiga paremikku kuuluva Stavangeri Vikingi klubiga esimese välislepingu. Uue aasta alguseni treenib Eesti koondislane koos sõpradega Viljandis.
Neli aastat tagasi Viljandi Tuleviku klubist Tallinna jalgpalli mängima läinud Karol Mets sõlmis detsembris Norra liiga paremikku kuuluva Stavangeri Vikingi klubiga esimese välislepingu. Uue aasta alguseni treenib Eesti koondislane koos sõpradega Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlane Karol Mets on juba paar viimast aastat Eesti jalgpallilugudes figureerinud. Varem on temast enamasti juttu olnud kui paljulubavast noormängijast, kes tiirleb koduses liigas. Tänavu lennutas ta end aga võimsate mängudega orbiidile.

Detsembri algul sõlmis 21-aastane Mets oma karjääri esimese välislepingu – kolmeaastase kokkuleppe Norra Stavan­geri klubiga Viking.

Praegu aga naudib ta veel viimaseid päevi kodulinnas pere ja sõprade seltskonda ning on Tuleviku treeningutel sagedasem osaleja kui nii mõnigi klubi enda mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles