Brandon Timofejev teenis Ungaris hõbeda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Timofejev
Brandon Timofejev Foto: Erakogu

Ungaris Dunaujvaroses peetud juunioride veemotoklassi JT-250 maailmameistrivõistlusel võitis Viljandi motospordiklubi Nord sõitja Brandon Timofejev hõbemedali.


Pühapäeval lõppenud tiitlivõistlustel tegi kaasa neli eestlast: Brandon Timofejev, Paul Zujenkov ja Matthias Agur Viljandi motospordiklubist ning Reio Käsnapuu Tallinna veemotoklubist.

Juba ajasõitudes näitasid eestlased head minekut: Agur oli seal kolmas, Timofejev neljas, Zujenkov viies ning Käsnapuu seitsmes. Ajasõitude kiireim oli meie lõunanaabrite esindaja Nikita Lijcs.

Esimese võistluspäeval järel hoidis eestlastest parimana kolmandat positsiooni Matthias Agur. Teine päev Aguril aga paraku nii hästi ei sujunud.

Eesti veemotospordi liidu teatel tuli sündmusrohkelt kulgenud võistlusel ette palju kokkupõrkeid ja kõike muud, mida veemotosport endas sisaldab.

Teise päeva hea sõiduga teise koha saavutanud Brandon Timofejev teenis hõbemedali ka maailmameistrivõistluste kokkuvõttes. Matthias Agur lõpetas Ungaris kokkuvõttes neljanda ja Reio Käsnapuu viienda kohaga.

Paul Zujenkov seekord tulemust kirja ei saanud, sest tiitlivõistluste tehniline komisjon leidis, et tema võistlusvahend ei vasta määrustele.


Esikolmik
Juunioride JT-250 klassi maailmameistrivõistluste esikolmik:
1. Nikita Lijcs (Läti)
2. Brandon Timofejev (Eesti)
3. Ivo Egle (Läti)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles