Viljandis tuleb kombekohaselt võimas ilutulestik

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud pühapäeval korraldas Arnika ilutulestikukeskus Viljandi rannas oma tulevärgi esitluse. Sama ettevõte hoolitseb ka aastavahetuse vaatemängu eest.
Möödunud pühapäeval korraldas Arnika ilutulestikukeskus Viljandi rannas oma tulevärgi esitluse. Sama ettevõte hoolitseb ka aastavahetuse vaatemängu eest. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Nii nagu mitmel varasemal korral tõotab Viljandi aastavahetuse ilutulestik tulla üks Eesti vägevamaid.

«Võin kinnitada, et Viljandi ilutulestik tuleb väga hea ja suurejooneline,» ütles pürotehnilise vaatemängu eest hoolitseva osaühingu Arnika juhataja Eduard Tani.

Eelarve taha igatahes midagi ei jää. Viljandi linnavalitsuse pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalovi sõnul on tulevärgi korraldamiseks sponsorraha otsiv linnapea Ando Kiviberg seadnud eesmärgiks koguda 5000 eurot ning suur osa sellest on tänu kohalikele ettevõtjatele juba koos. Arnika kavatseb üritust omalt poolt toetada umbes 1000 euroga. Võrdluseks võib tuua, et Tartu aastavahetuse kärts ja mürts maksab 3500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles