Laura Nurmsalu pani juuniorieale kuldse punkti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibulaskja Laura Nurmsalu tegi Eesti sisekarikavõistlustel kuldse duubli, võites nii juunioride kui täiskasvanute mõõduvõtul. Et see oli talle viimane noorteklassi võistlus, pole tal tulevikus enam samasugust triumfi võimalik korrata.
Vibulaskja Laura Nurmsalu tegi Eesti sisekarikavõistlustel kuldse duubli, võites nii juunioride kui täiskasvanute mõõduvõtul. Et see oli talle viimane noorteklassi võistlus, pole tal tulevikus enam samasugust triumfi võimalik korrata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi vibulaskja Laura Nurmsalu pani nädala eest Türil peetud Eesti sisekarikavõistlustel juunioripõlvele kuldse punkti ja astus täiskasvanute seas järjekordse võiduka sammu, pälvides mõlemas klassis võidutrofee.

Laupäevane mõõduvõtt oli treener Aune Variku õpilasele noorteklassis viimane.

«Veidi on ikka kahju. Teisalt ei pea ma nüüd enam kahte päeva järjest võistlema,» tõdes Nurmsalu, kes koduses konkurentsis on varemgi täiskasvanute hulgas nii sise- kui välitingimustes karika- ja meistrivõistlusi võitnud. «Jah, ega mul täiskasvanute klassis midagi uut ja seni kogematut ees ootamas ole,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles