Kõige tublim vabatahtlik pakub ka tasuta lõunaid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi öeldakse, et tasuta lõunaid pole, pakub tänavu Viljandimaa parima vabatahtliku tiitli saanud Elke Klara Wüthrich just neid abivajajatele ja eakatele.
Kuigi öeldakse, et tasuta lõunaid pole, pakub tänavu Viljandimaa parima vabatahtliku tiitli saanud Elke Klara Wüthrich just neid abivajajatele ja eakatele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üleeile tunnustati tänukirja ja meenega neid, kes on Viljandimaal teiste ühiskonnaliikmete vajadused oma huvidest ettepoole seadnud. Kõige tublima vabatahtliku tiitel anti Šveitsist pärit võhmalannale Elke Klara Wüthrichile.

Grand hotellis tänati Wüthrichi tema vabatahtliku töö eest, tänu millele on Võhmas küünlavalguslaadad ja vanaemade kodu. Märgiti, et kui muidu kõneldakse hea inimese puhul suurest südamest, siis ilmselt on sellel vabatahtlikul kogu keha üks suur süda, sest tal jagub aega kõigile.

«Ta teeb kord kuus eakatele ja abivajajatele tasuta lõunat ja oma kodus kunstiringi,» ütles Viljandimaa arenduskeskuse mittetulundusühingute konsultant Jaanika Toome. Tema juhtis ühtlasi žüriid, kes valis 12 esitatud kandidaadi seast kõige tublima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles