Seeniorid vaatavad tagasi edukale hooajale

, peakohtunik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa spordiveterane ühendav liit nimetas maakonna lõppeva aasta edukaimaks seenioriks kergejõustiklase Arvo Nurme, kes teenis tänavu oma vanuserühmas kaks maailmameistrivõistluste kuldmedalit. Pilt on tehtud suvel, mil Viljandis peeti Eesti spordiveteranide liidu ja Baltimaade meistrivõistlusi.
Viljandimaa spordiveterane ühendav liit nimetas maakonna lõppeva aasta edukaimaks seenioriks kergejõustiklase Arvo Nurme, kes teenis tänavu oma vanuserühmas kaks maailmameistrivõistluste kuldmedalit. Pilt on tehtud suvel, mil Viljandis peeti Eesti spordiveteranide liidu ja Baltimaade meistrivõistlusi. Foto: Joel Urbel / Sakala

Aasta lõpul tehakse ikka kokkuvõtteid. Seda teeb ka Viljandi spordiveteranide koondis, kellele tänavune aasta on olnud toimekas ja sündmusterohke.

Hooaja sisse mahtus kolm rahvusvahelist võistlust. Sisemaailmameistrivõistlused Ungaris Budapestis, Euroopa meistrivõistlused Türgis İzmiris ja Balti matš Viljandis.

Meestest oli lõppenud hooajal edukaim M-65 vanuseklassi kuuluv Arvo Nurm. Ta tuli kahekordseks maailmameistriks (kuulitõukes 13.78 ja odaviskes 45.93) ning heidete mitmevõistluses (4215 punkti) Euroopa meistriks. Parima naisveteranina sai Hilja Bakhoff Euroopa meistrivõistlustel vanuseklassis N-85 kolm hõbemedalit (kettaheites 15.24, raskusheites 8.07, heidete mitmevõistluses 3613).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles