Õiguskantsler sekkus krossiraja vaidlusesse

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Virite talu maadel on krossi sõidetud üle aasta. Kuigi mitu ümbruskonna elanikku peab seda müra tõttu lubamatuks, ei ole ükski institutsioon suutnud seda peatada ega ka objekti seadustamist algatada.
Vana-Virite talu maadel on krossi sõidetud üle aasta. Kuigi mitu ümbruskonna elanikku peab seda müra tõttu lubamatuks, ei ole ükski institutsioon suutnud seda peatada ega ka objekti seadustamist algatada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Õiguskantsler Indrek Teder asub kohalike elanike palvel analüüsima, kas Karksi vald on tegutsenud oma ülesannete kõrgusel, lubades Vana-Virite maaüksuse omanikul Mäeküla ja Sudiste küla piirile motokrossiraja ehitada.

Vald peab esmaspäevaks vastama tervele hulgale õiguskantsleri juriidilist laadi küsimustele. Muu hulgas nõuab Teder oma järelepärimises selgust näiteks selles, kas kõnealusesse kohta krossiraja ehitamise detailplaneeringu menetlusse kaasati ümbruskonnas elavad isikud ja kui seda ei tehtud, siis miks.

Konflikt kestab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles