Algas pärimusmuusika festivali passimüük

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25. Viljandi pärimusmuusika festival saab teoks 27.–30. juulini.
25. Viljandi pärimusmuusika festival saab teoks 27.–30. juulini. Foto: Elmo Riig

1. detsembrist algas järgmise Viljandi pärimusmuusika festivali passide müük. Nagu eelmistel aastatel, saab passe ja päevapasse osta Piletilevi müügikohtadest ja veebipoest.

Festivalipasside müügipoliitikas on seekord üks suurem uuendus. Nimelt on lisaks festivali passile, päeva- ja perepassidele esimest korda müügil ka  veidi soodsam noortepass, mida saavad soetada 17–26-aastased õppivad noored.

«Oleme ammu arutanud nooremale publikule soodsama hinnaga festivali külastamise võimaluse pakkumist, tänavu see lõpuks noortepassina realiseeruski,» selgitas festivali piletimüügipealik Anu Rannu. «Noortepasse tuleb müügile piiratud koguses.»

Teistmoodi kulgeb seekord ka EMT Topeltplussi klientidele mõeldud sooduspasside müük. «Kui eelmistel aastatel alustasime Topeltplussi klientide passide müüki aprillis, siis seekord otsustasime seda alustada juba detsembri algul, et piletimüügisüsteem oleks lihtsam ja läbipaistvam,» sõnas Rannu. Lihtsamaks on muudetud ka festivali passide müügisüsteem, kus passid on jagatud kahte hinnakategooriasse.

Festivali passide hindade ja tingimustega saab tutvuda Viljandi pärimusmuusika keskuse kodulehel.

23. Viljandi pärimusmuusika festival saab teoks 23.–26. juulini. Festivali alateema on vabadus, mis on inspireeritud hetekeolukorrast pärimusmuusikas ja maailmas toimuvast üldisemalt. Vabaduse teemaga tahavad korraldajad juhtida tähelepanu uue muusikute põlvkonna lähenemisele pärimusmuusikale ning selles on koht ka omaloomingul ja improvisatsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles