Klassis, kus tapeti õpetaja, algas remont

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seinas olev auk on tunnistuseks enam kui kuu aega tagasi samas klassiruumis asetleidnud traagilisest juhtumist.
Seinas olev auk on tunnistuseks enam kui kuu aega tagasi samas klassiruumis asetleidnud traagilisest juhtumist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üks seinas olev auk on kõik, mis meenutas eile Paalalinna kooli klassis 204 enam kui kuu aega tagasi juhtunud traagilist sündmust, milles hukkus õpetaja.

Eile algas ruumis remont. Seinad pahteldatakse ja värvitakse ning tulistamises kannatada saanud tahvel ja õpetajalaud asendatakse uuega. Viljandi linnavalitsus andis töö tarbeks eile koolile 2668 euot. Remondi käigus pannakse klassile ka uus uks.

Kooli direktori Aavo Palo sõnul tahetakse remonditud klassiruum kasutusele võtta jaanuaris. Kooli õppejuht Janika Kivistik ütles juba kaks nädalat pärast traagilist juhtumit, et ruum 204, kus viiele noorele saksa keelt õpetanud Ene Sarap keset tundi tapeti, võetakse taas klassina kasutusele. «Seal ei ole midagi sellist, miks seda teha ei tohiks,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles