Hukkunud õpetaja pere saab linnalt abi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli tulistamise järel kaeti hukkunu mälestuseks koolimaja esine küünalde ja lilledega. Nüüd nuputavad riigijuhid süsteemi, kuidas saaks töökohustuste täitmisel hukkunud õpetaja perekonda toetada.
Paalalinna kooli tulistamise järel kaeti hukkunu mälestuseks koolimaja esine küünalde ja lilledega. Nüüd nuputavad riigijuhid süsteemi, kuidas saaks töökohustuste täitmisel hukkunud õpetaja perekonda toetada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linn maksab Paalalinna koolis oktoobri lõpul oma õpilase käe läbi hukkunud õpetaja perele nii novembris kui detsembris toetust ning küsib uueks aastaks toetusraha valitsuselt.

Paalalinna koolis oma tööpostil tapetud saksa keele õpetaja Ene Sarapi lesele makstakse sotsiaaltoetusena linna reservfondist 1023 eurot nii novembris kui detsembris. Summa tuleneb Eesti keskmisest palgast, mis statistikaameti teatel oli tänavu teises kvartalis just 1023 eurot.

Tuhande euro suuruse ühekordse toetuse on õpetaja perele maksnud Viljandi vald. «Tahame oma väikese panusega perele õla alla panna, et nad saaksid oma eluga edasi minna,» ütles Viljandi vallavanem Ene Saar. Hukkunud õpetaja elas oma perega enne linna kolimist pikka aega Viiratsis, mis asub nüüdse Viljandi valla territooriumil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles