Viljandimaa tähed keerutasid jalga Raplas

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa tantsustaarid Rapla võistlusel rahvale kummardamas (vasakult): Ester Lukkanen ja Randel Länts, Anneli Siimussaar ja Kalev Reinert, Kristi Liivson ja Andres Saks, Richard Pruun ja Helina Sarap.
Viljandimaa tantsustaarid Rapla võistlusel rahvale kummardamas (vasakult): Ester Lukkanen ja Randel Länts, Anneli Siimussaar ja Kalev Reinert, Kristi Liivson ja Andres Saks, Richard Pruun ja Helina Sarap. Foto: Krista Tamm

«Ma ei olnud ammu saanud sellist emotsionaalset laksu kui sellel Rapla võistlusel. Õhkkond oli südamlik ja toetav, õhtu täis sära ja glamuuri,» kirjeldas Võhma linnapea Anneli Siimussaar osalemist võistlusel «Tantsud tähtedega».

Tantsuvõistlus, mida seitsmendat korda  korraldas Rapla Vahtra hooldekeskuse tugikeskus, on omalaadne tõlgendus populaarsest telesaatest «Tantsud tähtedega». Kohalikud väljapaistvad inimesed keerutavad seal jalga, partneriks tugikeskuse klientidest erivajadustega inimesed.

Neli paari Viljandimaalt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles