Laulumehed peavad juubelit

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala meeskoor usub, et kuni elab eesti meeste laul, elab ka armastus oma maa, kodu ja pere vastu.
Sakala meeskoor usub, et kuni elab eesti meeste laul, elab ka armastus oma maa, kodu ja pere vastu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Meeskoor Sakala tähistab oma 85. aastapäeva kontserdiga «Mehe elu lauludes». Juubelipidu algab Viljandi Kesklinna kooli aulas homme kell 18.

Kontserdil tuleb esmaettekandele Sakala koorile pühendatud pala «Taevast ja mullast heliseb laul». Selle on Viivi Luige tekstile kirjutanud maestro Alo Ritsing ning autor on lubanud seda ise juhatada. Esitletakse ka Sakala meeskoori esimest CD-d «Mehise meelega».

«Üks meie motodest on see, et koorilaulu harrastav mees on parim mees,» rääkis koori juhatuse esimees Heino Türk. «Tõenäoliselt on suurem osa meie lauljatest meestelaulu usku. Nad tunnevad rõõmu laulmisest ja ühistegemisest. Ega koor käi koos ainult laulmise pärast! Meil on isekeskis mõnus olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles