Tohtri Errori kaaslane on lassoga kinni püütud ratsu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romero on lassoga kinni püütud üheaastane täkk, kes oli oma uue omaniku Andreas Pernitsa juurde jõudnud üks õhtu enne seda, kui Sakala tolle loomi uudistamas käis.
Romero on lassoga kinni püütud üheaastane täkk, kes oli oma uue omaniku Andreas Pernitsa juurde jõudnud üks õhtu enne seda, kui Sakala tolle loomi uudistamas käis. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Ongi sama hobune. See oli pildi peal ka!» hüüatas Sakala fotograaf, kui sõitis mööda fotoklubist tuttava Andreas Pernitsa Uue-Kundru talu koplist ja seal Tohtri Errorit silmas.

Pernits on Puiatu lähedal hobusekasvatusega tegelnud juba kolm aastat ja tänavu kevadel otsustas ta oma toona veel viieaastase Tohtri Erroriga võistlustele minna. Pärast tubli tulemuse saavutamist sattuski too piltidele.

Enne seda, mullu maikuus, kirjutas Tohtri Errorist aga Sakala pärast seda, kui hobune oli kodust putku pannud, Puiatu koolimajja tunginud ja seal siis ringi mürgeldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles