Kohtumine koolitulistaja isaga

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paistu rahvamaja teatritükkides on esmaspäevase tragöödia põhjustanud pojaga sama nime kandev Vahur mänginud nii kaake kui kirikuõpetajaid. Et ta ajakirjandusega suhtlemast hoidub, jääb tema tõeline pale avalikkusele teadmata.
Paistu rahvamaja teatritükkides on esmaspäevase tragöödia põhjustanud pojaga sama nime kandev Vahur mänginud nii kaake kui kirikuõpetajaid. Et ta ajakirjandusega suhtlemast hoidub, jääb tema tõeline pale avalikkusele teadmata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Väike sõiduauto, mille roolis on esmaspäeval saksa keele tunnis õpetaja Ene Sarapi pihta tulistanud poisi isa, keerab maanteelt hoovi. Ta tuleb linnast, kell läheneb kaheksale neljapäeva hommikul.

Eelmise päeva päikesesära on kadunud. Hall taevas vajub peene uduvihmana maapinnani.

Vahur seenior märkab mind eesukse juures seismas muidugi kohe, kuid hoiab pilku otse enda ees ning sõidab hoovi tagumisse otsa kuuri juurde. Meie vahele jääb keti otsas raevukalt edasi-tagasi jooksev hundikoer, kelle haukumisest ei jää mingit kahtlust, mida ta lahti saades oma pere kaitsmiseks teeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles