Paalalinna kooli õpetajate koosolek

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva hommik. Paalalinna kooli õpilased ja õpetajad koguvad end, et tragöödia järel tundidega algust teha. Ühte õpetajat ei ole enam.
Teisipäeva hommik. Paalalinna kooli õpilased ja õpetajad koguvad end, et tragöödia järel tundidega algust teha. Ühte õpetajat ei ole enam. Foto: Elmo Riig / Sakala

Astun teisipäeva hommikul koos Paalalinna kooli direktori Aavo Palo ja Viljandi linnapea Ando Kivibergiga trepist üles kolmandale korrusele.

Hakkame toole kohtadele sättima. Kell 7.30 algab koosolek, millel direktor ja psühholoogid jagavad õpetajatele ja eelkõige klassijuhatajatele nõuandeid, kuidas lastega esimeses tunnis suhelda.

Valitseb tõsine, rõhutud meeleolu. Näeb pisaraid, koosoleku lõpul pääsevad koolitulistamise toime pannud Vahuri klassijuhataja emotsioonid valla ja teda püütakse lohutada. «Nüüd on niimoodi, et me peame minema edasi, aga see, kuidas me edasi läheme, sõltub sellest, kuidas läheb lastel,» räägib Palo õpetajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles