Tuttavate iseloomustus: aktiivse isa tubli, kuid kinnine laps

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassiruumi number 204 ukse taga seinal olevad punased käejäljed näivad viitavat traagilisele juhtumile, mis seal esmaspäeva lõuna ajal aset leidis. Tegelikult tegid lapsed need seinale juba tükk aega tagasi.
Klassiruumi number 204 ukse taga seinal olevad punased käejäljed näivad viitavat traagilisele juhtumile, mis seal esmaspäeva lõuna ajal aset leidis. Tegelikult tegid lapsed need seinale juba tükk aega tagasi. Foto: Margus Ansu / Postimees

Esmaspäeva lõuna ajal Paalalinna koolis oma saksa keele õpetaja pihta tule avanud 15-aastane Vahur elas veel nädalavahetusel täiesti normaalset elu. Ta on pärit traditsioone järgivast ja aktiivsest perest, kus isa osales vabatahtlikuna peaaegu kõikjal, kus võimalik, ning kaasas sageli ka oma poega.

Vahur seenior, kelle seaduslikust revolvrist poeg õpetajat tulistas, on muu hulgas olnud pikka aega seotud Paistu näiteringiga. Vahur juunior käis tal seal sageli lavapoisina kaasas. Sel hooajal oli noormehel Paistu ajaloost rääkivas näidendis ka roll ning alles läinud nädalavahetusel osales ta proovis.

Endine Paistu, praegune Viljandi vallavanem Ene Saar tunneb isa kaasnäitleja, aga ka endise vallavalitsuse liikmena. Võidupühal on nii isa kui poeg käinud mitu korda temaga lipukandjatena kaasas valda võidutuld toomas. Peres on veel kolm vanemat last, ema on kodune ja teeb käsitööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles