Varjupaiga kontorihoone saab kanalisatsiooni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi loomade varjupaiga juhataja Armin Rüster näitab kohta, kust kanalisatsioonitoru majast välja jookseb. Linnavalitsuse antud rahaga peaks selle otsa saama ka paak.
Viljandi loomade varjupaiga juhataja Armin Rüster näitab kohta, kust kanalisatsioonitoru majast välja jookseb. Linnavalitsuse antud rahaga peaks selle otsa saama ka paak. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval otsustas Viljandi linnavalitsus anda loomade varjupaigale 2785 eurot, et parandada kontorihoone läbijooksev katus ja ehitada sellele viimaks korralik kanalisatsioon.

Viljandi loomade varjupaiga juhataja Armin Rüster rääkis, et kontorihoone katus on hullus seisus. «Kui ruumist vaadata, on näha, kuidas vihmavesi tuleb mööda vaheseina alla,» lausus ta ning lisas, et üles on seatud nii vannid kui kile. Nüüd on plaanis lame tõrvatud katus veekindlaks muuta.

Tänu linna antud rahale saab sama maja viimaks ka kanalisatsiooni. «See on hädavajalik,» kõneles juhataja. Ta selgitas, et seni ei olnud veterinaaril võimalik arstikabinetis käsi pesta. Tulevikus on plaanis rajada ka duširuum, et töötajad saaksid end pesta. «Nii ei kandu haigused edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles