Eesti meister tegi vennale kiiret sõitu

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba A-7 klassi meistrina hooaja viimasele etapile startinud Kristo Subil (pildil) oli seekord kaardilugejaks vend Raido Subi.
Juba A-7 klassi meistrina hooaja viimasele etapile startinud Kristo Subil (pildil) oli seekord kaardilugejaks vend Raido Subi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavusel Saaremaa rallil panid Abja vallast pärit vennad Kristo ja Raido Subi end koos proovile kiire võistlusautoga ning pääsesid Kuressaares pjedestaali kolmandale astmele.

Eesti autoralli meistrivõistluste viimane etapp sõideti Saaremaa teedel möödunud reedel ja laupäeval. Peale Kristo ja Raido Subi tegid seal Viljandimaalt kaasa ka Jüri Lindmets ja Nele Helü veoautode E-13 klassis.

«Oleme elus, auto on terve ja boonusena tuli klassi kolmas koht,» nentis augustis endale A-7 klassi meistri tiitli kindlustanud Kristo Subi pärast võistlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles