B.D.Ö. kutsub trummareid

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Ramp 2009
Rock Ramp 2009 Foto: Gert Kiiler

Rokifestivali Rock Ramp avapäeval korraldab ansambel B.D.Ö. oma esinemise ajal universumi suurimat trummarite etteaste ning aktsioonis on osalema oodatud kõik festivalikülalised.

Reedel 6. augusti südaööl festivali pealaval esinev B.D.Ö. annab sellel aastal oma esimese ja tõenäoliselt ainsa kontserdi. Kui eelmisel aastal ajas bänd lavale rekordarvu kidramehi, siis seekord on teemaks trummid.

B.D.Ö. kutsub kõiki festivalikülastajaid kaasa võtma oma löökriistad ja trummipulgad. Bändi esindaja sõnul pole vahet, kas tegemist on päris trummide või tamburiiniga, oluline on, et saaks rütmi kaasa lüüa.

B.D.Ö. ja korraldajad paluvad kaasa võetud trummid viia kuni B.D.Ö. esinemise alguseni spetsiaalsesse telki hoiule. Trummid saab kätte 15 minutit enne kontserti ehk orienteeruvalt kell 23.45. Laupäeval palutakse trummid koju jätta.

Kui trumme ei ole, siis võib kaasa võtta ka lihtsalt trummipulgad, sest lisaks enda kaasa võetud trummidele pannakse B.D.Ö. esinemise ajaks lava ette ka hulk tünne, mida saab trummidena kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles