Ameerika jalgpallurid võistlevad Karksi-Nuias

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kell 13 Karksi-Nuia staadionil algavas hooaja viimases kohtumises on Tallinna Tormi ja Tartu Titansi ühendvõistkonnal võimalik saada neljas võit Riia Lionsi üle. Fotol jagab Tartu Titansi kaitsemeeskonna treener, ameeriklane Mike Dehner (vasakul) mängijatele juhtnööre.
Täna kell 13 Karksi-Nuia staadionil algavas hooaja viimases kohtumises on Tallinna Tormi ja Tartu Titansi ühendvõistkonnal võimalik saada neljas võit Riia Lionsi üle. Fotol jagab Tartu Titansi kaitsemeeskonna treener, ameeriklane Mike Dehner (vasakul) mängijatele juhtnööre. Foto: Erakogu

Täna saab Kitzbergi gümnaasiumi staadionil üsna lähedalt aimu mängust, mida mängib Atlandi ookeani taga Karksi-Nuiast pärit mees Margus Hunt.

Kooli spordiväljakul katsub Tallinna Tormi ja Tartu Titansi ühendvõistkond hooaja finaalis jõudu Riia Lionsiga. Läti meeskonna vastu on sel hooajal mängitud kolm mängu ja need kõik on lõppenud Tartu-Tallinna meeskonna võiduga.

«Kodumängud on meil seni Tartus olnud, aga pakkusin välja, et võiks vahelduseks ka mujal mängida,» rääkis Tartu Titansi kaitsemängija Levo Jõgiaas, kes on ise Karksi-Nuiast pärit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles