Võrguettevõtte poolsada talgulist ulatasid abikäe

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi klienditeenindusosakonna töötajad aitasid eile Holstre-Polli tervisekeskuses tulevast suusanõlva puudest ja põõsastest puhastada.
Elektrilevi klienditeenindusosakonna töötajad aitasid eile Holstre-Polli tervisekeskuses tulevast suusanõlva puudest ja põõsastest puhastada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Võrguettevõtte Elektrilevi poolsada töötajat sõitis mitmelt poolt Viljandimaale kokku, et koolituspäeva kõrval teha midagi kohaliku kogukonna hüvanguks.

Klienditeenindusosakonna juhataja Taavo Randna ütles, et osakonnal on traditsioon teha kord aastas ühine kahepäevane koolitus kontorist eemal ja sedapuhku sündis otsus võtta teine päev ühise heateo tarvis.

«Elektrilevi on firma tasemel heategevusega varemgi tegelnud, aga nüüd otsustasime võtta sama asja ette oma osakonnaga,» selgitas ta. «Ühine tegevus värskes õhus liidab kolleege ja on hea vaheldus kontoritööle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles