Karikavõitja napsas Itaalias esikoha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma esimesel võistlushooajal Eesti karikasarja ja Itaalias asetleidnud rahvuste krossi võitnud Viljandi poiss Romeo Pikand tegi ühe esimestest võistlusstartidest aprillis Holstre-Nõmmel.
Oma esimesel võistlushooajal Eesti karikasarja ja Itaalias asetleidnud rahvuste krossi võitnud Viljandi poiss Romeo Pikand tegi ühe esimestest võistlusstartidest aprillis Holstre-Nõmmel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaheksa-aastane viljandlane Romeo Pikand saavutas Itaalias peetud motokrossil esikoha. Peale selle uhke võidu on tal oma esimese võistlushooaja lõpuks ette näidata Eesti karikasarja säravaim trofee.

Nädalavahetusel Itaalias Recetto motohallis asetleidnud pit bike`ide ehk Mini MX klassi rahvuste krossil oli muude mõõduvõttude kõrval kavas ka võistlus, kus rajale lähetati koos nii 65 kui 50 cm³ rattad. Romeo Pikand hoidis eestlaste au kõrgel, lõpetades üldarvestuses viiendana ja 50 cm³ rataste klassis esimesena.

Isa Ergo Pikandi sõnul on Romeo esimese võistlusaasta jooksul näidanud korralikku arengut. Eesti motokrossi karikavõistluste sarjas, kus alla 50 cm³ rataste mõõduvõtul on osalejad jagatud vanuse järgi kahte arvestusse, teenis ta nooremate, 6–8-aastaste seas veenva võidu. Seitsmest etapist pälvis ta esikoha koguni neljal ning oli korra teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles