Lõikuspidu on ukse ees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tavapäraselt oktoobri teisel nädalavahetusel aset leidev kesksügisene väikefestival pakub võimaluse suve jooksul säranud artistid veel kord üle vaadata. Üks peaesinejaid on pärimusmuusika festivalil kaks hingestatud kontserti andnud lõõtsamängija Antti Paalanen Soomest, kahe päeva jooksul astuvad üles veel Trad.Attack!, Lepaseree, Svjata Vatra, Claudia Schwab Trio, Ro:Toro ja paljud teised.

Seekordne lõikuspidu pakub välja ka ühe täiesti uue kontserdivormi: reede hilisõhtul on omamoodi kontsert-pimekohting. Koos musitseerima hakkavad duod sünnivad kohapeal ja paarid pannakse kokku publiku osalusel. Osa on lubanud võtta pärimusmuusikute absoluutne koorekiht eesotsas Sandra Sillamaa, Eeva Talsi, Jalmar Vabarna ja paljude teistega.

Lisaks pärimusmuusika aidas toimuvatele ülesastumistele saab taas kord osa üllatavates kohtades asetleidvatest kodukontsertidest, mis annavad võimaluse täiesti legaalselt mõne kohaliku kodudiivanil muusikaelamusi nautida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles