Vaatajad võtsid osa näitusest kaasa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos Ugala hooajaga avati teatris näitus «Kajaka kodustamine: teater Eesti kaasaegse kultuuriplakati kogus», millelt läks paari päevaga kaduma paarkümmend plakatit.
Koos Ugala hooajaga avati teatris näitus «Kajaka kodustamine: teater Eesti kaasaegse kultuuriplakati kogus», millelt läks paari päevaga kaduma paarkümmend plakatit. Foto: GREGOR TAUL

Galerist Gregor Tauli üllatus oli suur, kui kolm päeva pärast Ugala plakatinäituse avamist ilmnes, et väljapanekut kauem lahti hoida ei saa. Kahe päevaga oli kaduma läinud kümmekond plakatit.

Nüüd levib sotsiaalvõrgustikus Facebook näitusekorraldajate üleskutse, et inimesed tooksid kaasa haaratud taiesed tagasi.

Näitus «Kajaka kodustamine: teater Eesti kaasaegse kultuuriplakati kogus» avati kahe nädala eest koos Ugala hooajaga teatri jalutussaalis. Tauli sõnul toodi teatripublikule näitamiseks rohkem kui 500 plakatit tänavu kunstiakadeemia lõpetanud noore fotograafi Ats Parve kogust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles