Viljandi ettevõte tahab suurlinnu ühendada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis asuv osaühing Cleveron tegeleb praegu pakiautomaatide tootmise ja müügiga. Ettevõtte juhi Arno Küti sõnul on võimalik, et mõne aja pärast asuvad nad taas pakke ühest kohast teise vedama, kuid sel juhul oleksid kliendid Euroopa suurlinnades.
Viljandis asuv osaühing Cleveron tegeleb praegu pakiautomaatide tootmise ja müügiga. Ettevõtte juhi Arno Küti sõnul on võimalik, et mõne aja pärast asuvad nad taas pakke ühest kohast teise vedama, kuid sel juhul oleksid kliendid Euroopa suurlinnades. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis pakiautomaate tootev ettevõte läkitas Tallinna linnavalitsusse kirja, millest võib välja lugeda, et ta tahab avada Euroopa suurlinnu ühendavat pakiäri. Ettevõtte juhi sõnul ollakse praegu alles uuringute faasis.

Viis aastat tagasi Eestis esimesena pakiautomaatidega tegelema hakanud osaühingu Cleveron juht Arno Kütt selgitas, et suurlinnu ühendava pakiautomaadi süsteemi loomisega ollakse alles päris alguses. «Me ei tea praegu, kuidas ja kas me selle kavaga edasi läheme,» lausus ta.

Uuringud on alanud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles