Fooriga ristmik on linna kõige ohtlikum koht

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kõige tihedama liiklusega ristmikul on sel aastal fooris vilkuva kollase tulega olnud kolm õnnetust. Viimases neist sai kannatada ka kultuuriakadeemia hoone sein. Kool loodab, et selle kahju maksab kinni kindlustusfirma.
Viljandi kõige tihedama liiklusega ristmikul on sel aastal fooris vilkuva kollase tulega olnud kolm õnnetust. Viimases neist sai kannatada ka kultuuriakadeemia hoone sein. Kool loodab, et selle kahju maksab kinni kindlustusfirma. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Öösel kollast tuld vilgutavate fooridega südalinna ristmikust on saanud Viljandi kõige ohtlikum paik. Seal on tänavu juhtunud vähemalt neli liiklusõnnetust.

Kolm neist õnnetustest on aset leidnud öisel ajal ning kaks viimase kahe nädala jooksul. Seetõttu võttis peagi Viljandi politseijaoskonna juhi kohalt lahkuv Alvar Pähkel eile telefonikõne linnavalitsusse ja tegi vabas vormis ettepaneku, et Jakobsoni ja Tallinna tänava ristmikul tuleks kaaluda fooride ööseks töölejätmist.

Linnavalitsuses võetakse ettepanek analüüsimiseks, kuid kohaliku taksofirma juhi meelest ei annaks fooride pidev töötamine mingit tulemust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles