Ugala avas viimase hooaja enne suurt remonti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval avas Ugala oma järjekordse hooaja ning andis enne esietendust kohaletulnutele selle kohta lühikese ülevaate.
Laupäeval avas Ugala oma järjekordse hooaja ning andis enne esietendust kohaletulnutele selle kohta lühikese ülevaate. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval kell 17 pääses publik suvepuhkuse järel taas Ugala suurde saali, kus esietendus komöödia «Eesriie avaneb!». Alanud hooaeg on Ugalale viimane enne teatrimaja suurt remonti.

Teatri nõukogu esimees Kalle Jents ütles, et remondi rahastusplaan on endiselt kindel ja hoone renoveerimise projekt peaks valmima juba oktoobris. Seejärel on küllalt aega, et korraldada ehitaja leidmiseks konkurss ja teha kõik ettevalmistused, et kevadel saaks kaua oodatud remondiga pihta hakata.

Ugala juht Kristiina Alliksaar selgitas, et teatripere jääb majja 1. juunini ja siis antakse hoone ehitajale üle. Viimane üritus enne ehitust peaks majas olema rahvusvaheliste hansapäevade ajal, 4. juunil asetleidev Lübecki linnapea vastuvõtt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles