Vargad käisid mahajäetud majas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva pärastlõunaks olid töömeestel peaaegu kõik maja Hariduse tänava poolsele küljele jäävad aknad laudadega kinni löödud.
Kolmapäeva pärastlõunaks olid töömeestel peaaegu kõik maja Hariduse tänava poolsele küljele jäävad aknad laudadega kinni löödud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeva pärastlõunal löödi Hariduse tänaval kunagise lennukitehase lähedal asuva maja uksi ja aknaid laudadega kinni, sest mitu hoone teise korruse aknaklaasi oli sisse visatud ning majas vargil käidud.

Töömehed teadsid rääkida, et viimasel ajal on akende sisseviskamine sagenenud ning seetõttu avad suletaksegi. Kahekorruselise kivimaja esimese korruse aknad olid ka varem kinni löödud, kuid töömeeste sõnutsi vajasid need tugevdamist.

Hariduse tänav 12 hoones on olnud kontorid, töökojad ja ka kõrts. Sakala andmetel kuulub see hoone praegu aktsiaseltsile BHC, mis valmistab hüdrosilindreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles