Janno Ligur ja Ruve Veski lõpetasid sarja pronksiga

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla sportlane Janno Ligur (ees) võitis laupäeval peetud Eesti rallikrossi meistrivõistluste viimasel etapil masinaklassis Super 1600 esikoha. Meistrivõistlused lõppesid talle kolmanda kohaga.
Karksi valla sportlane Janno Ligur (ees) võitis laupäeval peetud Eesti rallikrossi meistrivõistluste viimasel etapil masinaklassis Super 1600 esikoha. Meistrivõistlused lõppesid talle kolmanda kohaga. Foto: Aivar Kaljusaar

Kevadel Elva lähedal Kulbilohu rajal alanud Eesti rallikrossi meistrivõistluste sari lõppes läinud laupäeval sealsamas. Neljast viimasel etapil stardis olnud Viljandimaa mehest jõudis ainsana pjedestaalile Janno Ligur.

Tänavu rallikrossi Super 1600 masinaklassis Euroopa meistrivõistlustel kaasa tegev ja seal korra ka auhinnalise koha saavutanud Ligur oli laupäeval Kulbilohus oma võistlusgrupis kindel liider. Paremuse pani ta maksma juba eelsõitudes.

«Olukord on kontrolli all ja kõik toimib, nagu peab,» ütles Ligur enne poolfinaalsõite, mille ta ülekaalukalt võitis. Finaalsõidus võitis ta peaaegu kaheksasekundilise eduga teisena lõpetanud Mihkel Varuli ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles