Paalalinnas valmib lastele 29 sammu jagu kooliteed

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui labidaga oli suurem liivahunnik laiali lükatud, haaras Paalalinna kooli remondimees Raivo Post reha ning tasandas tulevase tee põhja korralikult triibuliseks.
Kui labidaga oli suurem liivahunnik laiali lükatud, haaras Paalalinna kooli remondimees Raivo Post reha ning tasandas tulevase tee põhja korralikult triibuliseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Poisid tulevad siia laiali ajama,» hõikas Paalalinna kooli majandusjuhataja Ruth Martsik koolimaja juurde rajataval teel kõrguva liivahunniku juures.

«Väiksed olidki siin juba, läksid just ära. Kehalise õpetaja ütles, et nüüd tulevad suuremad,» ütles remondimees Raivo Post ning sõnas, et eks poisid prooviks käi. «Nad läksid edasi staadionile, tegid minu juures vist mingit eelsoojendust.«

Kui eile käisid poisid Raivo Postil vahetevahel abiks uut kõnniteed rajamas, siis üleeile oli töötegijaid rohkem. Talgutel olid kohal direktor, üheksanda klassi poisid koos isadega ja hulk kooli töötajaid. Senisel muruplatsil kaevati bussipeatusest kooli hoovini kamar lahti, et rajada sinna 29 sammu jagu kõnniteed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles