Eesti toidu ostmine võib rahakotti augu süüa

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedus valmistatud Rimi või otsijaid tabas eile keskpäeval Viljandis Uku keskuses üllatus: hinnasildi taga valitses tühjus. 47 senti kallimat Saaremaa võid jätkus pikemaks ajaks.
Leedus valmistatud Rimi või otsijaid tabas eile keskpäeval Viljandis Uku keskuses üllatus: hinnasildi taga valitses tühjus. 47 senti kallimat Saaremaa võid jätkus pikemaks ajaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki eestlasi õhutatakse omamaist ostma, tuleb poodides hindu võrreldes kahjuks tõdeda, et kodumaised tooted on importkaubast palju kallimad.

Toiduliit algatas sel nädalal teavituskampaania, et kutsuda eestlasi rohkem tähelepanu pöörama toodete päritoluriigile ning eelistama kodumaal toodetud toitu. Samuti on Tall­egg algatanud kampaania, et õpetada tarbija tundma ära eestimaist.

Kui suure augu teeb aga rahakotti Eesti ettevõtete toetamine, ostes ainult kodumaal tehtud tooteid, annab teada järgmine vaatlus, mis on tehtud reedel, 5. septembril Viljandi Rimis ja Säästumarketis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles