Noortekeskus tähistab esimest aastat tehases

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskus tähistab tuleval laupäeval oma esimest aastat lennukitehases ning selle peoga ühinevad ka Viljandi tervist edendavad lasteaiad. Mart Saare sõnul on koostegutsemine väga teretulnud, sest praegustest lasteaialastest võivad mõne aasta pärast saada keskuses käijad.
Noortekeskus tähistab tuleval laupäeval oma esimest aastat lennukitehases ning selle peoga ühinevad ka Viljandi tervist edendavad lasteaiad. Mart Saare sõnul on koostegutsemine väga teretulnud, sest praegustest lasteaialastest võivad mõne aasta pärast saada keskuses käijad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi avatud noortekeskus tähistab tuleval laupäeval, 13. septembril oma esimest tegevusaastat lennukitehases ning peopäevaga ühinevad Viljandimaa tervist edendavad lasteaiad.

Noortetehase noorsootöö koordinaatori Mart Saare sõnul on lootust, et aastapäeva perepäevale tuleb kuni 300 inimest.

«Juba kõik need lasteaialapsed ja vanemad, kes kutse saavad, pluss noored, kellele me plakatite ja Facebooki kaudu teada anname, moodustavad suure osa,» lausus ta ja märkis, et põnnide tulekut võtab ta väga rahulikult, sest see on ju paari-kolme aasta pärast noortekeskuse seltskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles