Hamstreid ostetakse nii lapsele lemmikuks kui maole maiuspalaks

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zoo Planeti Viljandi juhataja Jekaterina Ivanova näitab ühte eksootilist tegelast, keda Viljandi loomapoest endale soetada saab - Aafrika neljavarbalist siili.
Zoo Planeti Viljandi juhataja Jekaterina Ivanova näitab ühte eksootilist tegelast, keda Viljandi loomapoest endale soetada saab - Aafrika neljavarbalist siili. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hamstrid, liivahiired, deegud, küülikud, tšintšiljad, merisead, siilid, papagoid, kakaduud – niisugust valikut pakuvad kaks Viljandi väikeloomapoodi, mis mõlemad kuuluvad Zoo Planeti ketti.

Üks neist avas paar kuud tagasi uksed Männimäe Selveriga samas hoones ja teine on juba pikemat aega töötanud Tallinna tänava Maxima majas. Viimati mainitu oli augustis kinni. Kui Sakala eelmisel nädalal kohapeal käis, pandi parasjagu välja uut kraami. Loomi ega linde puurides ei olnud. Klienditeenindaja Janika Pillisner selgitas, et need viidi Männimäe poodi ja sealt neid enam tagasi ei tooda, vaid tellitakse uued. Varasemaga võrreldes uusi liike juurde ei tule.

Kalad lastakse akvaariumivette uuesti siis, kui see on paar nädalat seisnud ja võib kindel olla, et kõik bakterid on hävinud. Enne võetakse veest ka proove.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles