Viljandlanna teenis tiitlivõistlustel kaks medalit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Sandra Soonik pälvis Eesti noorte jalgratturite meistrivõistlustel grupisõidus hõbedase ja temposõidus pronksise medali.
Kristel Sandra Soonik pälvis Eesti noorte jalgratturite meistrivõistlustel grupisõidus hõbedase ja temposõidus pronksise medali. Foto: Erakogu

Laupäeval ja pühapäeval kihutasid noored jalgrattasportlased Jõgevamaa teedel, et selgitada välja Eesti meistrid, ning Viljandi rattaklubi liige Kristel Sandra Soonik pälvis mõlemal kavas olnud mõõduvõtul medali.

Temposõit leidis aset laupäeval Kuremaal ning grupisõidud oli pühapäeval Palamuse ringil, sealsamas, kus juuni lõpul jagasid Eesti meistri tiitleid juuniorid ja mehed.

Seekord ainsa Viljandi klubi sportlasena medalini jõudnud Kristel Sandra Soonik oli N-14 klassi 10 kilomeetri temposõidus kolmas ja 25,6-kilomeetrises grupisõidus teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles