Viljandi linna esinduskohvikud otsivad leivakõrvast metsast

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku Fellin peakoka Margo Paluoja sõnutsi saab seentest maitsvat ja tervislikku toitu valmistada. Praegu on kohviku menüüs kukeseentest road ja puravikke pakutakse sealiha juurde.
Kohviku Fellin peakoka Margo Paluoja sõnutsi saab seentest maitsvat ja tervislikku toitu valmistada. Praegu on kohviku menüüs kukeseentest road ja puravikke pakutakse sealiha juurde. Foto: Aivar Aotäht

Praegu võib Viljandi esinduslike söögikohtade menüüst leida toite, mille retsepti kuulub seeni või metsamarju. Sel nädalal oli Sakalas kuulutus, milles kohvik Fellin teatas, et ostab pilvikuid, riisikaid ja puravikke.

«Seeni kogume talveks, need kuivatame või teeme püreeks ja asetame vaakumpakendiga sügavkülma, kus need maitset ja kvaliteeti oluliselt kaotamata suurepäraselt säilivad,» kõneles Fellini peakokk Margo Paluoja.

Otsitakse looduslähedast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles