Osa Kalevi maiustusi valmib välismaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sakala on varemgi kirjutanud toodetest, näiteks jookidest ja jäätistest, mis tunduvad olevat tehtud Eestis, kuid on tegelikult valmistatud mõnes teises riigis. Ka Kalevi Mesikäpa Nomme tehakse Soomes. Miks?

Aktsiaseltsi Kalev turundusdirektor Anne Tääkre nentis, et lõviosa, üle 90 protsendi ettevõtte maiustustest toodetakse Eestis, Kalevi Põrguväljal asuvas tehases. Mujal valmivad maiustused, nagu Mesikäpa Nommid, on lisatud tooteportfelli sooviga pakkuda tarbijatele rikkalikumat valikut, teistmoodi maitseelamusi või eriomadustega maiustusi.

«Need on tooted, mida praegu ei ole võimalik Kalevis valmistada või mille valmistamine nõuaks ebamõistlikult suurt investeeringut. Kõik allhanketooted valime välja väga hoolikalt: et maitse sobiks siinsetele tarbijatele ning kvaliteet vastaks meie rangetele toiduohutuse nõuetele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles