Abja ja Viljandi ei näe mõtet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«See häirib juba niivõrd palju, et midagi hullu,» ütles Abja vallavanem Peeter Rahnel seadusemuudatusest tekkinud olukorra kohta, sest ka Abja-Paluojal on ilmunud käidavatesse kohtadesse kodanikud, kes enne jõid salaja. Ta ei pea õigeks, et nad on saanud seadusliku kaitse. «Tavainimene, kes on seaduse ees kaitsetu, on nüüd veel ka joodikute ees kaitsetu, sest neid ei tohi traumeerida,» lausus vallavanem.

Ometi ei näe Rahnel sellele muud lahendust, kui taastada vana kord. Kuigi Abja volikogu on piirangute seadmist arutanud, ei ole see tema sõnul mõttekas. «Mõte on ainult siis, kui suudame korda tagada või seda otsust kontrollida. Meil seda võimekust pole,» lausus ta. Rahneli sõnul jõuab arvatavasti ka Karksi-Nuia lõpuks tõdemuseni, et siltide väljapanekust ja rikkumiste fikseerimisest videolindile pole kasu.

Eile esitas Viljandis opositsioonis olev Reformierakond volikogule plaani keelata linna avalikus ruumis alkoholi tarbimine. Viljandi abilinnapea Malle Vahtra ei näe kontrolli puudumise tõttu piirangute kehtestamisel mõtet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles