Noorte kaelad said tunda kuldset paid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noormehed Joonas Toom (ees) ja Rasmus Pihu võidutsesid Eesti meistrivõistlustel C-klassi kahepaadis ning ühepaatide arvestuses hõivasid nad samuti kaks kõrgemat kohta.
Viljandi noormehed Joonas Toom (ees) ja Rasmus Pihu võidutsesid Eesti meistrivõistlustel C-klassi kahepaadis ning ühepaatide arvestuses hõivasid nad samuti kaks kõrgemat kohta. Foto: Erakogu

Noorte sõudjate võistlushooaeg kulmineerus nädalavahetusel suvitajatest hüljatud Pärnus, kus peetud Eesti noorte meistrivõistlused lahenesid viljandlastele seitsme kuldse medalikomplektiga.

Oma õpilaste saavutatu üle uhkust tundev Viljandi spordikooli sõudetreener Ruth Vaar ei hoidnud medaleid üles lugedes heameelt vaka all. «Seitse kulda, neli hõbedat ja viis pronksi,» loetles ta.

Kaks nädalat Pärnus treeninglaagris veedetud aeg kulmineerus noorsportlastele koduste tiitlite jagamisega. Nurisemiseks polnud viljandlastel põhjust ka nädal varem Kalevi lahtistelt meistrivõistlustelt korjatud saagi üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles