Õpetajad said enne kooliaastat üksteist tohterdada

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilguheit nädal enne 1. septembrit Viljandi gümnaasiumi näitas, et õpetajad valmistuvad uueks õppeaastaks kui suuremat sorti lahinguks – sidemerullide ja elustamisvõtete õppimisega.
Pilguheit nädal enne 1. septembrit Viljandi gümnaasiumi näitas, et õpetajad valmistuvad uueks õppeaastaks kui suuremat sorti lahinguks – sidemerullide ja elustamisvõtete õppimisega. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile ehk nädal enne esimest koolikella tehti põhikoolides algust õpikupakkide jagamisega. Viljandi gümnaasiumis istusid aga koolipingis õpetajad ning harjutasid kolleegi peal, kuidas anda abi näiteks käeluumurru korral.

Kesklinna kooli koridoris kuuenda klassi õpikuid kotti pakkiv Killi Agur tunnistas, et natuke nagu oleks tahtnud juba kooli tulla, aga kui õpikuid nägi, siis mõtles ümber. «Ei olnud midagi nii hirmsat, aga tahaks lihtsalt kaua magada veel,» meenus talle suvevaheaja põhitrump, mida ta jõudis juba eile igatsema hakata. Kella 11-ni põõnama harjunud neiu ütles, et isegi õpikute järele tulemine oli paras katsumus, sest see jäi tema tavapärasesse ärkamisaega.

Suvel parandati kapsaid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles