Värvilised joonistused andsid ratturitele hoogu juurde

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud laupäeval muutus Kõrgemäe tänav joonistustandriks. Lapsed joonistasid pilte jalgratastest ja kirjutasid ergutushüüdeid.
Möödunud laupäeval muutus Kõrgemäe tänav joonistustandriks. Lapsed joonistasid pilte jalgratastest ja kirjutasid ergutushüüdeid. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Tere tulemast», «Welcome», «Hopp-hopp», «Tubli oled, hoogu juurde!», «Läheb, läheb!», «Eesti, Läti, Leedu» – sääraseid sõnu võis lugeda Kõrgemäe tänava asfaldilt möödunud laupäeva pärastlõunal.

Viljandi rattaklubi kutsele tulla Kõrgemäele joonistama ning Balti Keti velotuuril osalevatele ratturitele ergutushüüdeid kirjutama olid vastanud paljud linlased.

Teiste seas olid kohale tulnud Nelli Zahharov ja Carmen Kazantseva. Nelli Zahharovi sõnutsi joonistasid nad Carmeniga Eesti, Läti ja Leedu lippe ning kirjutasid ergutushüüdeid jalgratturitele, kes pidid kõrgest mäest üles rühkima. «Hästi tore üritus on, selliseid võiks rohkemgi olla,» leidis Zahharov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles