Tanklad pole ammu enam pelgalt kütuse võtmise kohad

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu Statoilis, on ka teistes tanklakettides sööjate-joojate päralt istumiskohad. Mõnel neist on tulevikus plaan seda ala laiendada.
Nagu Statoilis, on ka teistes tanklakettides sööjate-joojate päralt istumiskohad. Mõnel neist on tulevikus plaan seda ala laiendada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuigi Eesti eri tanklakettides on kehakinnitust pakutud juba pikka aega, tekib järjest enam juurde kohti, kus pakutakse nii hommiku-, lõuna- kui vahel isegi õhtusööki.

Seda, et toitlustamisele pannakse suuremat rõhku, nendivad ka tanklakettide esindajad. Mitmel on selles vallas suured plaanid, ent nad ei soostu neist veel kõva häälega rääkima.

Augusti keskpaigas teatas Statoil, et rikastab oma hommikumenüüd. Seepeale tuli Alexela välja uudisega, et varsti avatakse neil üle Eesti 18 uue kontseptsiooniga tanklat, kus muu hulgas pakutakse enam söögi- ja joogipoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles