Ratastel Balti kett jõudis eile Lilli piiripunkti kaudu Eestisse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti Keti velotuuri ratturid jõudsid eile veidi enne kella kaht pärastlõunal Karksi-Nuia, kus nad läbisid esimese mäefiniši Eesti pinnal, ning suundusid edasi Abja-Paluojale.
Balti Keti velotuuri ratturid jõudsid eile veidi enne kella kaht pärastlõunal Karksi-Nuia, kus nad läbisid esimese mäefiniši Eesti pinnal, ning suundusid edasi Abja-Paluojale. Foto: Joel Urbel / Sakala

Balti Keti velotuuri jalgratturid läbisid eile Lilli piiripunkti ja jõudsid Karksi valda. Viljandimaal pedaalivad nad kogu nädalavahetuse ning lõpetavad viis päeva ja ligi 852 kilomeetrit pika sõidu Baltimaades pühapäeval Toompeal.

Veidi enne kella kaht pärastlõunal läbisid jalgratturid Karksi-Nuias esimese vahefiniši Eestis. Neli ratturit olid saavutanud suure grupi ees paariminutilise edumaa.

Eilsel etapil oli suure osa teekonnast puhunud külgtuul ning läbi Karksi-Nuia ürgoru mäefinišisse väntamise ajal takistas rattureid suisa vastutuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles