Karikasarja edukaimad pärjati meistrimedaliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa ratsaspordiklubi karikasarja ja ühtlasi maakonna takistussõidu meistrivõistluste kõrgeimate takistustega parkuuri kolm esimest võistluspaari: teise koha saanud Vanessa Mälberg ja Peperoni, võitjad Kairi Dräbtsinskaja ja Peron ning kolmandaks tulnud Teet Juul ja Sunshine.
Viljandimaa ratsaspordiklubi karikasarja ja ühtlasi maakonna takistussõidu meistrivõistluste kõrgeimate takistustega parkuuri kolm esimest võistluspaari: teise koha saanud Vanessa Mälberg ja Peperoni, võitjad Kairi Dräbtsinskaja ja Peron ning kolmandaks tulnud Teet Juul ja Sunshine. Foto: Anna Volmer

Tänavu ellukutsutud Viljandimaa ratsaspordiklubi karikasari sai nädala eest lõpplahenduse. Selle viimase osavõistluse kolmest eri tasemega sõidust kahes kuulus võitjaau Melissa-Marion Amielile ja kõrgeimal tasemel oli edukaim Kairi Dräbtsinskaja.

Eelmisel laupäeval Sammulis asetleidnud etapi kõrgeimate, 125-sentimeetriste takistustega rada osutus sedavõrd raskeks, et põhiparkuur õnnestus vigadeta läbida vaid hiljuti Riias maailmakarikavõistlustel viienda koha saanud Kairi Dräbtsinskajal ja Peronil. Nende järel tuli nelja karistuspunktiga teiseks samuti kohalik sõitja Vanessa Mälberg hobusega Peperoni. Kolmas oli Väike-Maarjast pärit Andres Udeküll hobusega Carrybella.

110-sentimeetriste takistustega parkuuris jäi sarja viimasel etapil teistele püüdmatuks Pärnumaa neiu Annika Veerpalu hobusega Basilio. Teise koha saavutas Viljandimaa ratsanik Melissa-Marion Amiel hobusega One Man Show ja kolmas koht kuulus Tallinna klubi eest sõitvale Marie-Annabel Reinerile hobusega Ernest W.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles