Ettevõtted saavad uutest tehastest rammu juurde

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Cleveron tootmishoones ja büroos on põrandapinda kokku 3000 ruutmeetrit. Kinnistul on aga küllalt ruumi, et kaks korda sama palju juurde ehitada.
Osaühingu Cleveron tootmishoones ja büroos on põrandapinda kokku 3000 ruutmeetrit. Kinnistul on aga küllalt ruumi, et kaks korda sama palju juurde ehitada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Osaühingute Cleveron ja Bed Factory Sweden juhid loodavad äsja Männimäe serva kerkinud tehastest nii palju arenguhoogu leida, et mõne aasta pärast tuleks hakata mõtlema juba vast valminud tootmishoonete laiendamisele.

Kui pakiautomaate valmistav ja arendav Cleveron pidas sel teisipäeval soolaleivapidu ning alles alustab suure tootmissaali sisustamist, siis mootorvoodite tegemisele keskendunud Bed Factory Swedeni tehases juba masinad urisevad. «Sain 5. augustil võtmed kätte ja nädal hiljem tootmine käis. Meil polnud pidulikuks avamiseks lihtsalt aega, hakkasime kohe järk-järgult pihta,» lausus ettevõtte tegevjuht Erkki Ehand.

Tähtis töökeskkond

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles