Nädala uus nägu: Avalikkuse luubi alla

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Suigusaar
Margus Suigusaar Foto: Joel Urbel / Sakala

Margus Suigusaar on tõsise oleku ja vähese jutuga kogukas mees, kes annab vabalt välja turvamehe mõõdu. Too viljandlastele seni veel tundmatu inimene on aga hoopis loodava munitsipaalameti Viljandi Linnahooldus hiljuti ametisse määratud juht.

Linnavalitsusel näikse Suigusaaresse palju usku olevat. On ka põhjust: varem on too asutanud ja üles ehitanud arvestatava suurusega ettevõtte, mis pakub puidust toodete kõrval kinnisvara hoolduse teenust. Nii et mees on ennast tõestanud ja jagab asja.

Esimese kokkupuute järel tundub siinkirjutajale, et uuel ametikohal võib Margus Suigusaarele enim harjumist vajavaks asjaoluks saada fakt, et linna asutuse juhatajana on ta avalik teenistuja, kellelt ajakirjanikud alatasa millegi kohta kommentaari küsivad ja kellele linnakodanikel on mõnikord üht-teist öelda. Seetõttu on Sakalal talle sõbralik soovitus vaim kõigeks selleks valmis panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles