Rannapromenaad kohtus puiesteega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki teetammi kõrval ootab pinnas veel silumist ning valgustipostid püstipanekut, on esimesed ratturid ja rulluisutajad juba uut promenaadilõiku proovimas.
Ehkki teetammi kõrval ootab pinnas veel silumist ning valgustipostid püstipanekut, on esimesed ratturid ja rulluisutajad juba uut promenaadilõiku proovimas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Rulluisutajad ja jalgratturid võivad nüüdsest Viljandi järve ääres kulgevalt Ranna puiesteelt randa palistavale promenaadile liuelda, sest mõne päeva eest sai kahe kergliiklustee vahele jääv lõik asfaltkatte.

Pika tänava alumise otsa ja sõudeellingu vahele jääva kaarekujulise jalgtee ehitamine algas juba kolme aasta eest, mil linnavalitsus andis loa kõnealusesse kohta vedada mitmel ehitusobjektil üle jäänud pinnas. Nii tekkis teetamm, mis jäi seejärel paariks aastaks seisma. Nüüd mustendab seal värske asfalt.

Abilinnapea Malle Vahtra märkis, et rannapromenaadi pikenduse juures on kõige mahukamad tööd seljataga. «Lisaks asfaldile on omal kohal sillutise- ja äärekivid, samuti laternapostide jalandid ja kaablid. Järgmisesse nädalasse jäävad kahemeetrise riba katmine killustikuga, mullatööd ning liiklusmärkide ülespanek,» loetles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles