Festivalil vaetakse ka haridusteemasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud mullu Paide vallimäel olnud arvamusfestivalil, millel osales ligikaudu 2000 inimest.
Pilt on tehtud mullu Paide vallimäel olnud arvamusfestivalil, millel osales ligikaudu 2000 inimest. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Homme algab Paide vallimäel teist korda asetleidev arvamusfestival, mille kahe päeva jooksul on kavas enam kui 160 arutelu ning eri lavadele astub peaaegu 400 osalejat.

Teiste seas pannakse püsti hariduslava, mille programmis on seitse arutelu. Avalöögiks on seatud «Kas Eesti PISA torn on viltu?», millel analüüsitakse rahvusvahelise PISA uuringu tulemusi ning selle häid ja varjukülgi.

Vahest kõige enam peaks ka viljandimaalaste kirgi kütma teema «Kas kodulähedane hea kool on võimalik?». Ühtlasi visatakse sellel arutelul õhku küsimused, mis saab tühjaks jäävatest koolimajadest ja kogukondadest ning kas linnagümnaasiumiharidus on parem kui väikeste klassidega kodulähedasest maakoolist saadav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles